Стопкадър euroleaguebasketball.netЧаст от феновете на Сакраменто Кингс все още не са

...
Стопкадър euroleaguebasketball.netЧаст от феновете на Сакраменто Кингс все още не са
Коментари Харесай

Фенове на Сакраменто заляха Везенков с критики и непристойни коментари

Стопкадър euroleaguebasketball.net

Част от почитателите на Сакраменто Кингс към момента не са по никакъв начин уверени, че най-полезният състезател в Евролигата в лицето на Александър Везенков ще се оправи с темпото на игра в НБА. В обществената мрежа “Туитър ” бе оповестена анкета по отношение на това кой ще способства повече за представянето на “кралете ” - Трей Лайлс, който може да преподпише, или Везенков, в случай че двамата разполагат с идентични функции. По-голямата част от потребителите избират американското тежко крило, като в причините си те даже употребяват значително обидни изрази за качествата на българския национал. видя Спортал.

“Везенков е 28-годишен европейски новобранец. Можем ли в действителност да му имаме вяра? Не мисля. Лайлс е деец и може да придава нужната ширина на терена. Отговорът явно е Лайлс ”, като това е и най-харесваният коментар по тематиката.

“Труден избор. Бих избрал Лайлс, макар че не съм изключително наясно с качествата му. Не можеш да спечелиш купа с някой, който се споделя Саша. Нека погледнем действително върху нещата. Даже бих платил на Везенков, с цел да не идва в Сакраменто - давам най-малко 5 милиона, с цел да съм сигурен, че ще си стои в Европа ”.

“Лайлс е потвърдил качествата си, до момента в който Везенков е никой в НБА. Няма база за съпоставяне ”.

“Трей Лайлс. Сакраменто не се нуждае от състезател, който не се е докосвал до баскетбола в НБА към момента. Той няма опит и евентуално ще се окаже следващият елементарен европеец. Със сигурност предпочитам Лайлс ”.

“След толкоз сполучлив сезон за нас не мога да допускам, че ще вземем новобранец. Когато и да съм го гледал, той постоянно е бил слаб. Според мен той заслужава да бъде 12-и или 13-и избор в състава и контракт за $4 милиона ”.

“Как въобще това се слага под въпрос? Кингс ще бъдат кандидати за купата през идващия сезон и нямат право на опити или опасности. Трей Лайлс към този момент е потвърден НБА състезател и е сигурният избор, до момента в който Саша е рисков ход. Имат и задоволително огромен бюджет за заплати, с цел да подобрят подкошието си. Саша просто не дава отговор на стила на тима ”.

Така излиза наяве, че почитателите на “кралете ” не се интересуват изключително от превъзходния сезон на Везенков, като неглижират равнището на баскетбола в Европа. Българинът обаче само може да употребява рецензиите като спомагателна мотивация, в случай че осъществя трансфер си в редиците на Сакраменто.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР